Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 200g397kcal58.7g0g17.9g0g
Siankylki, raaka50g160kcal7.4g0g14.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 250g190kcal4.7g38.7g0.5g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Palsternakka 75g48kcal0.4g8.8g0.3g3.4g
Paprika keltainen 85g26kcal0.8g4.3g0.2g1.7g
Paprika vihreä 85g18kcal0.8g2.1g0.3g1.6g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1753g1834kcal150.6g122.8g75.8g23.2g
Valittu annoskoko876g917kcal75.3g61.4g37.9g11.6g
Annoskoko puolitettuna438g458kcal37.7g30.7g19g5.8g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305933