Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen3995g5194kcal679.2g79.9g327.6g4g
Auringonkukkaöljy (100g)100g883kcal0g0g99.9g0g
Amerikan Pekoni filee, HK1798g2877kcal377.6g5.4g1618.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1498g1274kcal15g52.4g104.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g1368g821kcal5.5g205.3g1.4g19.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17520g22097kcal2154.6g686g4304g46.4g
Valittu annoskoko8760g11048kcal1077.3g343g2152g23.2g
Annoskoko puolitettuna4380g5524kcal538.7g171.5g1076g11.6g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672