Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton4000g4320kcal904g0g72g0g
Pekoni atria2000g7000kcal300g0g600g0g
Sieni rouskut, suolattu 1280g333kcal20g29.4g6.4g37.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g80g83kcal6.3g13g0.5g1.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni1000g1300kcal30g20g130g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17520g28713kcal2536.6g148.8g1897.8g77.4g
Valittu annoskoko8760g14357kcal1268.3g74.4g948.9g38.7g
Annoskoko puolitettuna4380g7178kcal634.2g37.2g474.5g19.4g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.8g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228489