Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2995g1149kcal29.9g206.6g6g74.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1248g253kcal7.5g47.4g3.7g17.5g
Valkosipuli 100g108kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Sipuli 549g166kcal6.9g26.4g1.1g9.3g
Inkivääri, tuore, silputtu150g120kcal2.7g26.7g1.2g3g
Piparjuuriraaste Felix50g140kcal1.7g7.5g11g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g150g30kcal0g9.7g0g0g
Oliiviöljy 270g2384kcal0g0g269.5g0g
Kasvisliemikuutio 55g167kcal5.2g7.4g12.9g0.9g
Vesi2995g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.6g0.7g5.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 150g415kcal3g4.5g41.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17520g9977kcal134g720.2g697.2g226g
Valittu annoskoko8760g4988kcal67g360.1g348.6g113g
Annoskoko puolitettuna4380g2494kcal33.5g180.1g174.3g56.5g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284