Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale1168g3738kcal140.2g0g350.4g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 4800g1163kcal65.8g92.6g24g119g
Oivariini, 80 normaalisuolainen88g634kcal0.9g0.9g70.4g0g
Maito, Kevyt1424g655kcal45.6g68.4g21.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 720g904kcal79.2g1.9g64.9g0g
Mozzarella juustoraaste, valio560g1624kcal145.6g0g117.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17520g17433kcal954.6g327.6g1297.4g238g
Valittu annoskoko8760g8717kcal477.3g163.8g648.7g119g
Annoskoko puolitettuna4380g4358kcal238.7g81.9g324.4g59.5g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412