Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1600g1026kcal51.2g77.1g56g0.2g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g400g1480kcal55.6g290g10g16.4g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Chilikastike original, Felix240g211kcal4.1g36g0.2g0g
Persilja 480g131kcal6.6g5.3g1g38.4g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g1600g960kcal6.4g240g1.6g22.4g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 4000g5900kcal860g0g272g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17520g20672kcal2077.8g1299.4g771.8g154.8g
Valittu annoskoko8760g10336kcal1038.9g649.7g385.9g77.4g
Annoskoko puolitettuna4380g5168kcal519.5g324.9g193g38.7g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152