Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2520g884kcal116.4g49.1g7.6g63g
Paprika punainen 952g279kcal8.9g42.8g3.8g18.1g
Sipuli 560g169kcal7g26.9g1.1g9.5g
Valkosipuli 112g121kcal8.8g18.3g0.7g2.4g
Tomaatti 2240g510kcal12.5g77.3g6.7g31.4g
Persilja 224g61kcal3.1g2.5g0.4g17.9g
Basilika, tuore224g90kcal6.9g11.2g1.8g8.7g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g280g1086kcal92.4g0g79.5g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl56g493kcal0g0g56g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.6g16kcal0.6g2.1g0.2g1.5g
Kananmuna 50g(kpl)1400g1764kcal154g4.2g126g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl179g253kcal8.4g16.5g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17528g11451kcal838g501.8g601.6g305g
Valittu annoskoko8764g5725kcal419g250.9g300.8g152.5g
Annoskoko puolitettuna4382g2863kcal209.5g125.5g150.4g76.3g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.9g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137152