Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 1259g861kcal181.8g0g13.8g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g3496g10140kcal384.6g1923g90.9g0g
Sipuli (kuorittu)769g208kcal10g36.9g1.5g13.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl94g850kcal0g0g94.4g0g
Voi 98g710kcal1.2g0.4g79.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka98g80kcal3.3g18.6g1g1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g2797g4475kcal58.7g106.3g419.6g2.8g
Soijakastike 126g76kcal6.5g12g0.1g0g
Valkopippuri 2.1g5.9kcal0.2g0.9g0g0.5g
Oregano, kuivattu 25g75kcal2.7g5.3g2.5g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17528g34960kcal1298g4206.8g1406.8g55.8g
Valittu annoskoko8764g17480kcal649g2103.4g703.4g27.9g
Annoskoko puolitettuna4382g8740kcal324.5g1051.7g351.7g14g
Arvot/100g100g200kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551