J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2103g1262kcal31.6g273.4g2.1g18.9g
Herne, pakaste (rainbow)3038g2583kcal182.3g455.7g0g94.2g
Vesi, vesijohtovesi 2337g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g47g94kcal2.3g11.7g4.7g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g1169g1285kcal35.1g37.4g116.9g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g70g18kcal0.3g5.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17528g10482kcal503.2g1568.2g247.4g226.8g
Valittu annoskoko8764g5241kcal251.6g784.1g123.7g113.4g
Annoskoko puolitettuna4382g2621kcal125.8g392.1g61.9g56.7g
Arvot/100g100g60kcal2.9g8.9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445637