Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl2985g3582kcal567.1g26.9g128.3g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g2185g1005kcal13.1g240.4g0g0g
Hunaja 133g440kcal0.7g107.7g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1333g800kcal13.3g60g53.3g8g
Sipuli (kuorittu)746g202kcal9.7g35.8g1.5g12.7g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g267g107kcal2.7g24g0g0g
Vesi1066g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 53g471kcal0g0g53.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17536g13212kcal1213.2g989.6g472.8g41.4g
Valittu annoskoko8768g6606kcal606.6g494.8g236.4g20.7g
Annoskoko puolitettuna4384g3303kcal303.3g247.4g118.2g10.4g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902