Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 4806g6013kcal1009.2g0g216.3g0g
Valio Viola Mustapekka 100g1068g5019kcal128.2g76.9g469.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 150g1321kcal0g0g149.4g0g
Sipuli (kuorittu)534g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g43g44kcal3.4g7g0.3g0.9g
Ruokakerma 5%, Valio2136g1388kcal32g89.7g106.8g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17536g27861kcal2359.4g398.4g1887.6g20g
Valittu annoskoko8768g13930kcal1179.7g199.2g943.8g10g
Annoskoko puolitettuna4384g6965kcal589.9g99.6g471.9g5g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474