Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale1169g3741kcal140.3g0g350.7g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 4804g1164kcal65.8g92.7g24g119.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen88g634kcal0.9g0.9g70.5g0g
Maito, Kevyt1425g656kcal45.6g68.4g21.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 721g905kcal79.3g1.9g65g0g
Mozzarella juustoraaste, valio561g1626kcal145.7g0g117.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17536g17449kcal955.2g327.8g1298.6g238.2g
Valittu annoskoko8768g8725kcal477.6g163.9g649.3g119.1g
Annoskoko puolitettuna4384g4362kcal238.8g82g324.7g59.6g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412