Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 4.2g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Purjosipuli 22g5.1kcal0.4g0.5g0g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 167g30kcal0.9g4.2g0.7g1.2g
Paprika punainen 95g28kcal0.9g4.3g0.4g1.8g
Rypsiöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g4.2g13kcal0.7g0.3g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 83g19kcal0.5g2.9g0.2g1.2g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g250g237kcal50g0g1.7g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)154g62kcal1.7g11.1g0.8g2.2g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1755g1016kcal111.2g52.4g32g14.2g
Valittu annoskoko878g508kcal55.6g26.2g16g7.1g
Annoskoko puolitettuna439g254kcal27.8g13.1g8g3.6g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762