Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g350g462kcal73.4g0g17.5g0g
Sipulikuutiot Apetit131g34kcal1.6g6.3g0.3g0g
Maizena maissitärkkelys39g138kcal0.3g34.2g0g0g
Voi 8.7g63kcal0.1g0g7.1g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)87g72kcal8.3g9.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 262g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1757g1537kcal167.4g100.2g49.8g0g
Valittu annoskoko878g768kcal83.7g50.1g24.9g0g
Annoskoko puolitettuna439g384kcal41.9g25.1g12.5g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110