Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 438g153kcal20.2g8.5g1.3g10.9g
Kanttarelli, tuore, annos 100g175g42kcal3.2g5.3g0.9g3.3g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Voi 12g89kcal0.1g0g10g0g
Mozzarella light53g84kcal10.5g0.3g4.7g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g175g123kcal3.5g5.8g9.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1757g996kcal75.6g42.4g52.2g31.4g
Valittu annoskoko879g498kcal37.8g21.2g26.1g15.7g
Annoskoko puolitettuna439g249kcal18.9g10.6g13.1g7.9g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147