Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 401g887kcal70.1g0g68.1g0g
Kuohukerma (Ingman)291g990kcal6.4g9g101.9g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto146g408kcal27.7g0g32g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Oivariini, 60 (100g)12g64kcal0.1g0.1g7g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kuohukerma (Ingman)0.4g1.4kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1757g4720kcal209.6g20.8g418.4g1.2g
Valittu annoskoko879g2360kcal104.8g10.4g209.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna439g1180kcal52.4g5.2g104.6g0.3g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296