Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4002g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g1201g288kcal14.4g40.8g2.4g25.2g
Porkkana 800g262kcal5g44.5g1.6g20.4g
Palsternakka 300g191kcal1.5g35.4g1.2g13.5g
Sipuli 300g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl120g90kcal4.8g9.6g3.6g0.1g
Persilja 80g22kcal1.1g0.9g0.2g6.4g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)1201g1321kcal276.1g0g25.2g0g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Selleri, annos 50g300g42kcal3g9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g5336kcal636.4g364.8g113.6g159.2g
Valittu annoskoko8784g2668kcal318.2g182.4g56.8g79.6g
Annoskoko puolitettuna4392g1334kcal159.1g91.2g28.4g39.8g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101409