Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 3200g1078kcal22.1g176g3.2g44.8g
Sokeri 1360g5520kcal0g1358.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g64g199kcal7g38.4g4.5g17.9g
Kaneli, jauhettu, annos 2g32g84kcal1.1g25.5g1.1g17.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g128g512kcal0g126.7g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl3200g10880kcal64g96g1120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g36546kcal188.4g3642.4g2257.6g160.6g
Valittu annoskoko8784g18273kcal94.2g1821.2g1128.8g80.3g
Annoskoko puolitettuna4392g9136kcal47.1g910.6g564.4g40.2g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891