Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5400g17827kcal108g162g1890g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1080g356kcal35.6g52.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g900g3600kcal0g900g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1080g691kcal37.8g2.2g270g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g324g1056kcal24.3g175g22.7g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g47061kcal411.4g2584.2g4365.4g16.8g
Valittu annoskoko8784g23530kcal205.7g1292.1g2182.7g8.4g
Annoskoko puolitettuna4392g11765kcal102.9g646.1g1091.4g4.2g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761