Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4505g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)135g135kcal10.1g23g0.7g2.8g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Purjosipuli 225g52kcal4.1g5.4g0.5g4.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g676g189kcal4.1g40.2g1.4g16.9g
Selleri, annos 50g451g63kcal4.5g13.5g0g0g
Tomaatti, tuore1126g229kcal6.8g42.8g3.4g15.8g
Sieni tatti, hapero 676g187kcal12.4g19.6g3.4g12.8g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g451g50kcal3.6g7.2g0.5g0g
Oliiviöljy 90g797kcal0g0g90.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g3645kcal103g346.6g201.8g121.4g
Valittu annoskoko8784g1822kcal51.5g173.3g100.9g60.7g
Annoskoko puolitettuna4392g911kcal25.8g86.7g50.5g30.4g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138711