Mausteinen tonnikala-kukkakaali

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet, inkivääri (½ tl), kurkuma (1 tl), suola (1 tl), garam masala (1 tl), mustapippuri (1 tl) ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää valutettu tonnikala ja kääntele hetki.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä kannen alla noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 6394g1538kcal115.7g140.7g19.2g147.1g
Oliiviöljy 216g1908kcal0g0g215.8g0g
Tonnikala öljyssä 1479g2806kcal401g0g133.1g0g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Sitruunamehu, laimentamaton240g50kcal0.7g3.8g0g0.2g
Vesi360g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g12815kcal1050g320.2g737.4g298.6g
Valittu annoskoko8784g6407kcal525g160.1g368.7g149.3g
Annoskoko puolitettuna4392g3204kcal262.5g80.1g184.4g74.7g
Arvot/100g100g73kcal6g1.8g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141083