Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3600g1054kcal33.8g162g14.4g68.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3600g11538kcal963.7g0g861.8g0g
Sipuli 270g82kcal3.4g13g0.5g4.6g
Kesäkurpitsa zucchini 540g98kcal3g13.5g2.2g3.8g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)405g284kcal44.6g10.1g6.1g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Tomaatti 360g82kcal2g12.4g1.1g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g26324kcal2103g428.8g1772.8g168.4g
Valittu annoskoko8784g13162kcal1051.5g214.4g886.4g84.2g
Annoskoko puolitettuna4392g6581kcal525.8g107.2g443.2g42.1g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190490