Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g2706g2706kcal459.9g27.1g81.2g0g
Sipuli (kuorittu)496g134kcal6.4g23.8g1g8.4g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Paprika keltainen 1172g353kcal11g59.8g2.3g23.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl90g226kcal10.8g1.4g19.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3607g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton451g722kcal36.1g18g58.6g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g135g1088kcal0g0g121.7g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g9g0.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g10650kcal1062.6g289.6g570.4g67.6g
Valittu annoskoko8784g5325kcal531.3g144.8g285.2g33.8g
Annoskoko puolitettuna4392g2663kcal265.7g72.4g142.6g16.9g
Arvot/100g100g61kcal6g1.6g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379152