Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus60g192kcal7.2g0.3g18g0g
Herne 1499g1033kcal75.8g140.3g6g46.5g
Vesi5996g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1199g2656kcal209.9g0g203.9g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g7761kcal585.8g281.2g455.8g93g
Valittu annoskoko8784g3881kcal292.9g140.6g227.9g46.5g
Annoskoko puolitettuna4392g1940kcal146.5g70.3g114g23.3g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=419061