Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 108g117kcal8.6g17.7g0.6g2.3g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g132g1088kcal0g0g120.8g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g4452g1469kcal66.8g213.7g17.8g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g1685g1853kcal438g0g16.8g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g2407g4091kcal185.3g125.1g312.9g67.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g17238kcal1397.4g713g937.8g139.4g
Valittu annoskoko8784g8619kcal698.7g356.5g468.9g69.7g
Annoskoko puolitettuna4392g4309kcal349.4g178.3g234.5g34.9g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432985