Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)4352g1393kcal143.6g195.8g0g0g
Sokeri 1306g5300kcal0g1304.3g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen580g4178kcal0g0g464.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2546g8736kcal259.4g1782.2g30.6g89.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g39212kcal806g6564.6g989.6g178.2g
Valittu annoskoko8784g19606kcal403g3282.3g494.8g89.1g
Annoskoko puolitettuna4392g9803kcal201.5g1641.2g247.4g44.6g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172