Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1604g1029kcal51.3g77.3g56.2g0.2g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g401g1484kcal55.8g290.8g10g16.4g
Kananmuna kuoreton 441g629kcal55.2g1.3g45.2g0g
Chilikastike original, Felix241g212kcal4.1g36.1g0.2g0g
Persilja 481g132kcal6.6g5.3g1g38.5g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g1604g963kcal6.4g240.7g1.6g22.5g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 4011g5916kcal862.4g0g272.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g20729kcal2083.6g1303g773.8g155.2g
Valittu annoskoko8784g10365kcal1041.8g651.5g386.9g77.6g
Annoskoko puolitettuna4392g5182kcal520.9g325.8g193.5g38.8g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152