Heidin Kaalisalaatti

Halkaise kaali keskeltä ja raasta juustoraasitmella leikkauspuolelta "silpuksi".

Palo sipuli, kurkku ja paprika sekaan.

Ripottele 1dl sokeria näiden päälle.

Kastike
Kiehauta n. 3min
1dl omenaviinietikkaa
1dl vettä
1d oliiviöljyä
1tl siirappia
+ ripaus mustapippuria

Kaada kulhoon ja sekoita vähäsen.

Kelmu päälle ja jääkaappiin.

Valmista seuraavana päivänä.

Mielettömän loistava vaikkapa pizzan kanssa.

Säilyy jopa pariviikkoa ja paranee vain vanhetessaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4795g1151kcal57.5g163g9.6g100.7g
Kurkku, tuore1438g144kcal8.6g24.3g1.4g10.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Paprika, punainen240g62kcal2.2g11g1g4.8g
Sokeri408g1655kcal0g407.1g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g480g96kcal0g31.2g0g0g
Siirappi, tumma34g107kcal0g24.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 480g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 432g3816kcal0g0g431.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g14319kcal149g1368.8g889g247.6g
Valittu annoskoko8784g7160kcal74.5g684.4g444.5g123.8g
Annoskoko puolitettuna4392g3580kcal37.3g342.2g222.3g61.9g
Arvot/100g100g82kcal0.8g7.8g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94633