Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka35g29kcal1.2g6.7g0.4g0.4g
Palsternakka 100g64kcal0.5g11.8g0.4g4.5g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Juuriselleri 50g16kcal0.6g2.3g0.1g1.6g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.3g19.5g0.2g1.4g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl100g30kcal4.6g1.9g0.3g1.6g
Sipuli (käsittelemätön)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)150g351kcal17g0.8g29.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g100g281kcal19g0g22g0g
Persilja 30g8.2kcal0.4g0.3g0.1g2.4g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g13g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1759g1851kcal94.6g103.4g108g31g
Valittu annoskoko879g925kcal47.3g51.7g54g15.5g
Annoskoko puolitettuna440g463kcal23.7g25.9g27g7.8g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397566