Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 394g71kcal2.2g9.8g1.6g2.8g
Herkkusieni 141g22kcal3g0.4g0.5g2.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]56g190kcal6.7g0g20.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl225g765kcal4.5g6.8g78.8g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1759g2278kcal48.6g35.2g216g9.8g
Valittu annoskoko880g1139kcal24.3g17.6g108g4.9g
Annoskoko puolitettuna440g570kcal12.2g8.8g54g2.5g
Arvot/100g100g130kcal2.8g2g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284412