Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 1000g689kcal50.6g93.6g4g31g
Vesi6000g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 1600g3495kcal292.5g0g260.8g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17580g8465kcal690.8g204.4g530.4g68.2g
Valittu annoskoko8790g4233kcal345.4g102.2g265.2g34.1g
Annoskoko puolitettuna4395g2116kcal172.7g51.1g132.6g17.1g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134401