Poropiirakka

Pohja:
2 ¾ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl mustaleimaemmentalia raasteena
125 g margariinia
½ dl kylmää vettä

Täyte:
1 sipuli
125 g kylmäsavustettua poroa
200 g raejuustoa
1 ½ dl mietoa kermajuustoa raasteena (esim.

Oltermanni)
2 munaa
2 dl kevytkermaa
1 dl persiljasilppua
2 tl piparjuuritahnaa
mustapippuria

Pinnalle:
1 dl mustaleimaemmentalia raasteena

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Iinuliinu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai1191g4168kcal142.9g845.6g25g35.7g
Oivariini, 60 (100g)876g4816kcal8.8g8.8g525.4g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Emmental, punaleima 17%1191g3454kcal404.9g0g202.5g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g1401g981kcal154.1g35g21g0g
Kylmäsavustettu poronpaistileike (Kylmänen), annos 2g911g1439kcal305.1g0.4g16.4g6.4g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Kanamuna, paistettu (pirkka)771g1695kcal101g3.9g143.3g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g1401g1681kcal46.2g67.3g140.1g0g
Persilja 350g96kcal4.8g3.9g0.7g28g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17584g36850kcal2344.8g1963.4g2150.2g152.2g
Valittu annoskoko8792g18425kcal1172.4g981.7g1075.1g76.1g
Annoskoko puolitettuna4396g9213kcal586.2g490.9g537.6g38.1g
Arvot/100g100g210kcal13.3g11.2g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314891