Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3741g8285kcal654.7g0g636g0g
Vehnälese, Liperin mylly935g1338kcal140.3g84.2g51.4g514.4g
Kananmuna kuoreton 1543g2202kcal192.9g4.6g158.2g0g
Kidneypapu, suolaliemessä2385g2624kcal186g429.3g11.9g190.8g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl187g1553kcal0g0g187.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17584g32000kcal2347.8g1036.2g2089.2g1410.4g
Valittu annoskoko8792g16000kcal1173.9g518.1g1044.6g705.2g
Annoskoko puolitettuna4396g8000kcal587g259.1g522.3g352.6g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540