Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 960g2125kcal168g0g163.2g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl36g320kcal0g0g36g0g
Mustapippuri 4.8g13kcal0.5g1.8g0.2g1.3g
Paprikajauhe 4.8g15kcal0.7g0.9g0.6g1.8g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Vesi5998g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali960g203kcal11.5g32.6g1.9g20.2g
Paprika keltainen 408g123kcal3.8g20.8g0.8g8.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka216g24kcal2.4g2.4g0.4g2.2g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Lihaliemikuutio Maggi26g74kcal2.4g1.8g6.1g0g
Kasvisliemikuutio 26g80kcal2.5g3.6g6.2g0.4g
Maustepippuri, annos 1g24g0.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17592g6020kcal386.8g139.4g431.6g72.2g
Valittu annoskoko8796g3010kcal193.4g69.7g215.8g36.1g
Annoskoko puolitettuna4398g1505kcal96.7g34.9g107.9g18.1g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439532