Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai17g60kcal2.1g12.2g0.4g0.5g
Sokeri 17g69kcal0g16.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.6g5.9kcal0.3g0.2g0.3g0.5g
Voi 10g72kcal0.1g0g8.1g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)13g7.4kcal1.1g0.7g0g0g
Pätkis, 18g7.2g35kcal0.3g4.4g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Taloussuklaa, Fazer6.6g34kcal0.3g3.7g2g0.4g
Voi 3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g652kcal11.2g77.4g32.8g2.8g
Valittu annoskoko88g326kcal5.6g38.7g16.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna44g163kcal2.8g19.4g8.2g0.7g
Arvot/100g100g371kcal6.4g44g18.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319