Annen suklaapiirakka

Vaahdota sokeri ja kanamunat.

Lisää vaahtoon sulatettu huoneenlämp.

Margariini, sitten jauhot ,joihin on sekoitettu vaniljasokeri ja leivinjauhe, paloiteltu valkosuklaa ja tumma kaakaojauhe.

Lisää maitoa vuorotellen jauhojen kanssa.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipellin päälle.

Paista n.175C n 15-20 min. Tee kuorrutus.

Sulata margariini kattilan pohjalle vispaa joukkoon tomusokeri ja kuuma kahvijuoma.

Lisää tarvittaessa kahvijuomaa, jos tulee liian paksua, tai tomusokeria, jos tulee liian ohutta.

Voit halutessasi koristella kakun pinnan esim.

kookoshiutaleilla.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Annemaria73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g15g60kcal0g14.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.7g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g57kcal1.7g11.6g0.2g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.6kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g5.5g31kcal0.4g3.1g0.2g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.6g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Margariini 80 % laktoositon 8.3g58kcal0.1g0g6.5g0g
Kaakaotomusokeri (Dan sukker), annos 300g17g65kcal0.3g15.2g0.2g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 5.5g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 80 % laktoositon 5.5g39kcal0g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g668kcal8.6g92g25.8g1.4g
Valittu annoskoko88g334kcal4.3g46g12.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna44g167kcal2.2g23g6.5g0.4g
Arvot/100g100g379kcal4.9g52.3g14.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225845