PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss25g19kcal0.3g4.5g0.1g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g25g5kcal0.4g0.7g0g0g
Rypsiöljy Eldorado0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)13g25kcal1.7g1.5g1.4g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g25g15kcal0.2g1.3g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g137kcal5.2g16g6.2g0.2g
Valittu annoskoko88g69kcal2.6g8g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna44g34kcal1.3g4g1.6g0.1g
Arvot/100g100g78kcal3g9.1g3.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214372