Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 62g401kcal8.8g2.1g38g10.9g
Vesi8.3g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g4.2g9kcal0.2g2g0g1.7g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g13g41kcal0g10.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g902kcal18g28.6g76g25.2g
Valittu annoskoko88g451kcal9g14.3g38g12.6g
Annoskoko puolitettuna44g226kcal4.5g7.2g19g6.3g
Arvot/100g100g512kcal10.2g16.2g43.1g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195