Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 13g8.6kcal1.8g0g0.1g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g35g102kcal3.9g19.3g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.9g8.5kcal0g0g0.9g0g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g28g45kcal0.6g1.1g4.2g0g
Soijakastike 1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g351kcal13g42.4g13.8g0.4g
Valittu annoskoko88g176kcal6.5g21.2g6.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna44g88kcal3.3g10.6g3.5g0.1g
Arvot/100g100g200kcal7.4g24.1g7.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551