Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 8.4g32kcal1g0g3.1g0g
Sipuli 8.4g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska 28g8.3kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g17g44kcal0.5g0g4.6g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g8.4g19kcal0.8g0g1.7g0g
Kalkkuna 17g33kcal5.3g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g278kcal16g4g21.6g1.2g
Valittu annoskoko88g139kcal8g2g10.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna44g70kcal4g1g5.4g0.3g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335150