Borssikeitto kasviksista

Kuori ja pieni tuoreet punajuuret.

Lisää porkkana ja kaali.

Laita kattilaan kasvisliemikuutio ja noin 7 dl vettä sekä ruokalusikallinen punaviinietikkkaa (ja hieman säilykepunajuurien lientä).

Lisää teelusikallinen rosmariinia ja toinen timjamia
Keitä niin kauan, että ainekset ovat pehmenneet.

Voit myös soseuttaa keiton sauvasekoittimella.

Tarjoa keitto vaikka lisäämällä ruokalusikallinen kevyttä ruokakermaa tai pippuriruokakermaa smetanan sijasta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 805 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 16g6.3kcal0.2g1.1g0g0.4g
Valkokaali keräkaali 11g3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.7g2.1kcal0g0.5g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g31kcal0.8g5g0.2g1.8g
Valittu annoskoko88g15kcal0.4g2.5g0.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna44g8kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Arvot/100g100g17kcal0.5g2.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337337