Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g25g27kcal5.6g0g0.4g0g
Kesäkurpitsa, tuore16g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Paprika punainen 10g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g10g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli10g37kcal1.1g7.7g0.1g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g182kcal14.4g19.4g4.6g1.2g
Valittu annoskoko88g91kcal7.2g9.7g2.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna44g46kcal3.6g4.9g1.2g0.3g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110832