Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g6g9kcal1.3g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 10g5.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Sieni tatti, hapero 1g0.3kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g42kcal3g3.8g1.4g0.6g
Valittu annoskoko88g21kcal1.5g1.9g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna44g11kcal0.8g1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g24kcal1.7g2.2g0.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291936