Pain au chocolat suklaapullat

Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Elnia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g63g222kcal4.1g20g14.4g1.1g
Taloussuklaa, Fazer19g97kcal0.7g10.5g5.6g1g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g657kcal11.4g61g41.4g4.2g
Valittu annoskoko88g328kcal5.7g30.5g20.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna44g164kcal2.9g15.3g10.4g1.1g
Arvot/100g100g372kcal6.5g34.6g23.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305745