Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 63g90kcal10g0g5.6g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g4.5g13kcal0.1g2.4g0.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton21g33kcal1.7g0.8g2.7g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g272kcal23.6g6.4g17.2g0g
Valittu annoskoko88g136kcal11.8g3.2g8.6g0g
Annoskoko puolitettuna44g68kcal5.9g1.6g4.3g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484