Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)15g53kcal1.9g10.5g0.3g0.5g
Tonnikala öljyssä 17g32kcal4.6g0g1.5g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g17g4.7kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g19g4.7kcal0.2g0.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g4.7g14kcal1.5g0.1g0.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g272kcal17.2g25.6g11g2.4g
Valittu annoskoko88g136kcal8.6g12.8g5.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna44g68kcal4.3g6.4g2.8g0.6g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139