Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 14g4.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kurkku,tuore 100g35g3.4kcal0.2g0.5g0g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)38g23kcal1.3g1.7g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g66kcal3.2g5.6g2.6g0g
Valittu annoskoko88g33kcal1.6g2.8g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna44g16kcal0.8g1.4g0.7g0g
Arvot/100g100g37kcal1.8g3.2g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712