Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Purjosipuli 3.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g13g6.6kcal0.7g0.7g0.1g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton4.7g8.4kcal0.2g0.3g0.7g0.2g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.7g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g79kcal3g11.2g2.2g1.2g
Valittu annoskoko88g39kcal1.5g5.6g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna44g20kcal0.8g2.8g0.6g0.3g
Arvot/100g100g45kcal1.7g6.3g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273035