Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g25g140kcal1.6g14.3g1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl6.3g23kcal0.1g0.2g2.4g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g31g38kcal1g1.2g3.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g19g6.4kcal0.2g0.8g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g418kcal5.8g34.2g13.4g1.4g
Valittu annoskoko88g209kcal2.9g17.1g6.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna44g105kcal1.5g8.6g3.4g0.4g
Arvot/100g100g237kcal3.3g19.4g7.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418