Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 21g17kcal0.3g3.6g0g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g5.2g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sitruuna kuorittu 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.6g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g14g17kcal3g0g0.6g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss4.7g2.5kcal0.3g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g87kcal7.6g10.4g1.2g1.8g
Valittu annoskoko88g44kcal3.8g5.2g0.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna44g22kcal1.9g2.6g0.3g0.5g
Arvot/100g100g49kcal4.3g5.9g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491